collapse
Дигитален маркетинг

Дигитален маркетинг

Позициониране на вашия бранд в интернет и достигане до вашите перфектни клиенти
Индивидуална стратегия Индивидуална стратегия
Комплексно обслужване Комплексно обслужване
Редизайн Редизайн
Уебинари, видео и имейл маркетинг Уебинари, видео и имейл маркетинг
Много бизнеси стрелят напосоки в интернет, за да печелят симпатии и потенциални клиенти. Тук пост, там снимка, после имейл... Изглежда лесно, но истината е, че няма готови решения във врящия котел на онлайн комуникацията. Това безспорно е секторът с най-голяма динамика и ръст на рекламните инвестиции, което го прави изключително важен за всяка компания.
Положителният имидж се постига с търпение. С индивидуална стратегия от целенасочени стъпки и постоянен анализ на реакциите. С новаторски кампании в социалните мрежи. Под комплексно дигитално обслужване не разбираме еднократно трупане на лайкове, а дългосрочно позициониране на вашия бранд в интернет и достигане до вашите перфектни клиенти.
Как? Като първо опознаем техните потребности/интереси и заговорим на техния език. Като съставим план за действие във всички аспекти на вашето онлайн присъствие, независимо дали става дума за оптимизиране на съществуващите ви дигитални активи, или за изграждането им от нулата.
Това включва редизайн, качествено текстово съдържание, разработване на приложения за социалните мрежи и цялостната им поддръжка, а също така уебинари, видео и имейл маркетинг. Всички елементи от вашето електронно ДНК, без което днес успехът на всеки бизнес е немислим.
Дошло е времето на вълшебния дигитален маркетинг, или както ние казваме - уеб съзряване.

Ето и нашите услуги:

Дизайн и управлеие на социални мрежи
Facebook и Google реклама
Имейл маркетинг
Създаване на уеб сайтове и приложения
SEO оптимизация
Копирайтинг и визуално съдържание

Контакти

Бачо Киро №5Б, София 1000