collapse
Бизнес консултация

Бизнес консултация

Защото всяка една успешна идея започва с изслушване ...
Пазарно проучване Пазарно проучване
Опции Опции
Изграждане на концепция Изграждане на концепция
Репутация Репутация
Всяка успешна идея започва с изслушване, или ако трябва да звучим формално, с бизнес консултация. Предпочитаме да ви поканим на разговор, за да опознаем отличителните качества на вашата организация и амбициите й за развитие. И след това заедно да изградим план с конкретни стъпки към голямата цел.
Да кажем отсега: Агенция Продакта не решава проблемите за един ден. Ние пресяваме с няколко чифта очи купчините възможности, които съвременната реклама ви поднася - и онлайн, и офлайн, докато намерим точно това, което работи идеално за вас.
Консултацията извършваме в офис или по Skype, а за да резервирате такава, е достатъчно едно телефонно обаждане - или имейл. За ваша сигурност даваме moneyback гаранция.

Ето и нашите услуги:

1 часова консултация
1-часова консултация, предназначена за конкретна нужда / предизвикателство за вашия бизнес. Тези 60 минути ще бъдат наистина полезни, ако предварително формулирате очаквания, за да начертаем решенията.
200 лв. без ДДС
1 - 6 месеца

Цялостен маркетинг план за период от 1 до 6 месеца. Това включва:

1.Анализ на таргет потребителите, ресурсите и дейностите на компанията в контекста на пазара

2.Анализ на комуникационните канали и план за подобрение

3.Конкретни решения за подобряване на резултатите с бюджет и срокове

4.Препоръки за оптимизация

Цена при запитване
2 часова консултация
В рамките на която ще фокусираме върху вашата комуникационна стратегия и активите, през които се реализира. Ще направим и анализ на пазарната среда и конкуренцията.
350 лв. без ДДС

Контакти

Бачо Киро №5Б, София 1000