Мнения и обратна връзка | PRODACTA
collapse
Анна Влаева

Анна Влаева

Специалист по Ранно Детско Развитие, Логопед

Консултацията с Любомир Анев беше изключително продуктивна за мен. Даде ми отговорите на въпроси относно бизнеса, които не ми даваха спокойствие повече от две години. Погледнах дейността си от нова гледна точка и ми се откриха няколко нови перспективи! Цялата информация ми се предостави точно, ясно, кратко,с всички плюсове и минуси на разглежданите казуси. Благодаря!

Мирослав Запорожанов

Мирослав Запорожанов

Съосновател

Работим с Любомир и неговия екип от близо година. Като всеки бизнес, който има нужда от рекламни материали, винаги сме разчитали на най-доброто качество. Продакта винаги са предоставяли най-доброто качество, винаги са били коректни в сроковете за изработка и винаги са помагали с новаторски идеи за подобряването на нашите проекти. Портфолиото им от клиенти доказва техния професионализъм!

 • oba.bg
 • ZapoMedia
Дарина Пейчева

Дарина Пейчева

Координатор клиенти и обучения

Изразяваме своята удовлетвореност и висока оценка от професионализма и добрата работа на екипа на Продакта относно услугите предоставяни за Рено Нисан България.

 • Renault Nissan
Антон Попов

Антон Попов

Генерален мениджър

Ние от СПА Комплекс "Белчински извор" сме новооткрит комплекс близо до град София и като всяка една такава структура имаме необходимост от множество рекламни материали. Започнахме работа с фирма PRODACTA, защото сред огромния избор в град София, те изпъкваха с качество. Изработихме заедно всички необходими материали - от обикновените рекламни флаери до рекламни кибритени кутии, ръчни чадъри и много други. Разбира се, продължаваме работа с тях. Впечатлиха ни и с бързина, прецизност, отговорност и креативност. Съветваме всеки, който търси перфектното съотношение цена-качество, да се свърже с тях.

 • Белчински извор
Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина

Треньор по личностно развитие, сексолог и семеен терапевт

Компания Продакта е уникална рекламна компания! Много съм впечатлена от скоростта и точността на поръчките! Никога не съм виждала това. Любо просто е магьосник и за него няма невъзможни неща! Той измисля неща от бутикови изненади за рождените дни, до прекрасни картички, сертификати и много други. С тази компания имаш усещане за надеждност, качество и много любящо отношение. Тези хора работят от сърце и при това с високо ниво на професионализъм и гледат наистина как да направят твоя бизнес по-успешен!

С удоволствие я препоръчвам на всички!

С Любов,Наталия

 • HappyWoman
Иван Лютов

Иван Лютов

Собственик и управител на Mega Case

Работим с рекламна агенция Продакта вече повече от половин година и резултатите са налице, като увеличението в обема на поръчките за това време е 3 пъти. Много съм доволен, изключително високо ниво на професионализъм. Винаги са точни и коректни! Благодаря за качествената работа!

 • Mega Case
Евгения Новкова

Евгения Новкова

Секретар

ПРОДАКТА са много добри специалисти, хора на които може да се има доверие, както за качество, така и за организация, идеи, изпълнителност и коректност. Ние от Таяран Джет ЕАД сме много доволни от техният професионализъм и се надявам на продължителна съвместната работа с тях .

 • tayaran
Мирослав Милев

Мирослав Милев

Маркетинг координатор

Рекламна агенция Продакта произвежда богат набор от рекламни материали за ресторантите Макдоналдс. Екипът на агенцията демонстрира професионализъм по отношение на поставените задачи и поръчки в областта на полиграфията. Доволни сме от качеството на предоставената от тях продукция, сроковете на изпълнение и конкурентните цени.

 • mcDonalds
Весела Меламед

Весела Меламед

Управител

С агенция Продакта работим вече две години и ги препоръчвам с открито сърце. Защо? – Защото са професионалисти, защото си разбират от работата, защото работят с огромно желание, защото намират творчески решения за най-трудните моменти, които всяка една фирма има (как да се представи и как да изгради имидж). С тях успяхме да организираме и две големи събития, в които те са наши партньори, така че ползвайте ги, няма да сгрешите. Продакта е Вашата рекламна компания!

 • exTempore
Милен Йорданов

Милен Йорданов

Собственик и управител

Базирайки се на опита, който имам при закупуването на услуги, смело мога да отлича целият екип на PRODACTA, като истински професионалисти.

Рядко срещам такава отзивчивост, приятелско и същевременно професионално отношение по време на цялостната комуникация с тях. Свършихме не малка работа, за периода, от който се познаваме, а най-важно за мен е несломимостта им и желанието всеки ден, да подобряваме постигнатото до момента. Получавам винаги полезни съвети, а когато е нужен brainstorming са на линия. Отделно от проекта, по който работим за цялостната визия на нашата компания в дигиталното пространство, съм използвал услугите на PRODACTA при брандиране на фирмени автомобили, дизайн и производство на брошури и други рекламни материали, като резултатът отново е бил невероятен.

Съветът ми е да не пропускате тези момчета и момичета защото няма да ви подведат!

 • medico-plus
Банита Фидьова

Банита Фидьова

Координатор Wdor.org Световен ден за възпоменание на жертвите на пътя

Благодаря Ви за бързата и прекрасна работа, която свършихте за нас! Материалите за Световния ден за възпоменание на жертвите на пътя никога не са изглеждали по-добре, а партньорите ни от цял свят не спират да се възхищават. Въпреки изключително краткия срок, с който разполагахте, направихте всичко по този перфектен начин! Не бих се поколебала да препоръчам Вашите услуги на всеки!

Емил Танев

Емил Танев

Управляващ директор

Prodacta е основен наш marketing/PR партньор от 2010 г. и вярвам, че ще бъде такъв още дълго време. Винаги сме разчитали на тяхната прецизност по отношение на срокове и качество на работа и до момента не сме били разочаровани. Макар и да сме опитвали да работим с други компании, Prodacta остава тази, на която ще доверим най-ключовите си проекти.

 • Minds People
 • Minds Technologies
Миглена Баровска

Миглена Баровска

Управител

Искам да благодаря на целия екип за вниманието, прекрасното отношение и новите идеи!. Впечатлена съм от бързината и креативността в действията ви. Успяхте да ме вдъхновите и мотивирате!

 • oba.bg
Рангел Трифонов

Рангел Трифонов

Управител

Партньори на които може да се разчита, поставили високо летвата на професионализма и качеството в сферата на рекламата. От името на “Нера” изразявам нашата благодарност!

Мая Симеонова

Мая Симеонова

Търговски мениджър

Започнахме да работим с компания "Продакта" по препоръка на наши партньори. Това, което ме впечатли като клиент, е индивидуалното отношение, изключителния професионализъм, бързина и точност на изпълнение на поръчките. Благодаря от сърце на Любомир Анев за коректността и съм убедена, че ще си партнираме много успешно и занапред

Николай Тасков

Николай Тасков

Маркетинг мениджър

Колегите от фирма Продакта се отличават с висок професионализъм и творчески подход при изпълнение на договорените проекти.

 • Hotel Zara Bansko
Борислава Тасева

Борислава Тасева

HR Manager

Възползвахме се от услугите на Продакта за изработката на материали, с които да представим компанията си на Job fair events. Изключително сме впечатлени от способността на екипа да разбира какво точно търсят клиенти им, бързината и точността, с които изпълняват поръчките и разбира се предоставянето на добри оферти. Просто казано - професионалисти, с които ще продължим да работим за напред, защото качеството е гарантирано.

 • Quintales
Севдалина Иванова

Севдалина Иванова

ПР Мениджър

PRODACTA,благодарим Ви за съвместната работа по изготвянето на нашите рекламни материали и интернет реклама. Ценим Вашата коректност и точност при поставените задачи.

 • oba.bg
 • ZapoMedia
Гергана Гиздина

Гергана Гиздина

Връзки с обществеността

Безупречно качество, изпълнение в срок, винаги готови с нови и креативни идеи – PRODACTA! Дългогодишното ни партньорство е доказателство за доброто обслужване и удоволствието да се работи със свежия екип, който винаги дава най-доброто от себе си. Няма друга рекламна агенция, която така коректно да обслужва, до най-малък детайл, от подаването на поръчката до пристигането ѝ в офиса! С цялото си спечелено доверие ги препоръчвам и на най-взискателните ни членове и партньори!

Невена Басарова

Невена Басарова

Управител

Изключително професионално, отговорно и в коректен срок изпълнение на поръчките, креативни и гъвкави оферти, усмихнат екип, винаги на разположение за съдействие, дори и в извънработно време. Работя и ще продължавам да работя с "Продакта". За мен това означава спокойствие и гаранция за качество. Вече ги препоръчвам на приятели и партньори. Благодаря, "Продакта"!

 • Kids Academy
Стела Неделчева

Стела Неделчева

CEO & Sales Manager

Страхотни професионалисти, интуитивни, за много малък период от време разбраха точно какво искаме и как си представяме нещата, за да ги направят реалност. Продължаваме да дерзаем заедно! Благодаря Ви!

 • Brain Trust