За агенцията | PRODACTA
collapse

За нас

Продакта e агенция за нестандартни идеи и рекламни решения. Вече седем години ние сме доверен партньор на всеки бизнес, който търси резултати на разумна цена, без да следва утъпкани пътеки.

Тук вашата рекламна комуникация ще получи цялостна реализация под един покрив – от традиционната печатна реклама до последните дигитални иновации, за да отговорим на спецификите и нуждите на всеки клиент.

Високата оценка на нашите клиенти е това, което най-много ни радва и ни задължава да поддържаме високи професионални стандарти. Работим заедно стъпка по стъпка, за да постигнем по уникален начин популярност, устойчивост и растеж.

Анализираме състоянието на пазара и целевите групи, за да изработим печеливш маркетинг план. Вярваме, че рекламната индустрия изисква стратегическo мислене, а не самоцелни експерименти.

Нашият екип има огромен опит и ще създаде най-подходящата комуникационна форма и за вашия бранд, независимо дали става дума за конкретна рекламна кампания, или за цялостно изграждане на корпоративна идентичност. Оттам идва и нашето име – професионалисти, продуктивни, активни.

Агенцията се управлява от Любомир Анев

Любомир Анев

Любомир Анев

Управител

Любомир е управител на агенция Продакта. Той е в рекламния бизнес от 2002 година и за този период е натрупал огромен и най-разнообразен опит като рекламен консултант, мениджър производство, търговски директор, управител и др. В последните 7 години е собственик и управител на агенция Продакта. Богатият му опит е натрупан както в малки фирми, така и в международни рекламни агенции и в изграждането на собствен бизнес с различни дейности. През годините той е организирал поръчките на много от най-големите имена на българския, а и на международния пазар, част от които са клиенти и на агенция Продакта – Макдоналдс, Мтел, Алфа Банк, Пиреос Банк, Глобул(вече Теленор), Германос, Практикер, Наталия Кобилкина, Запомедия и много други. За него няма тайни в рекламната сфера. Свободното си време Любомир обича да прекарва сред тесен кръг приятели и близки хора, на спокойни и същевременно впечатляващи места. Той описва себе си като достатъчно луд и готов на всичко, за да постигне целите си. За него просто няма невъзможни неща!

Тимослав Горанов

ТИМОСЛАВ ГОРАНОВ

Акаунт мениджър

Ако си мислите, че търпението е благодетел, то Тимо го притежава в изобилие, ще прибавим и невероятната му харизма, вдъхваща доверие към всеки един, който застане пред него. Това и още много, като дългогодишния му опит в сферата на рекламата правят Тимо наш приятел и ваш доверен партньор. Разговорите с клиенти и неговият позитивизъм, допринасят до цялостния завършък на нашият екип.
Марина Трифонова

Марина Трифонова

Графика и уеб дизайн

Марина Трифонова се развива като графичен дизайнер вече дълги години. С големия си професионализъм и желание за предизвикателства, тя винаги намира начин да се справи с поставените задачи, независимо от естеството им. Мотивация, експедитивност, хъс към работата и желанието винаги да научава нови неща, са само част от качествата, които я съпътстват в работния процес. За нея графичния дизайн е не просто работа, а най-важната част от ежедневието и. За да се създаде нещо стойностно, човек трябва да му вложи част от себе си. Марина прави именно това. Приема всички проекти с еднаква важност и вярва, че този път я прави успешна.
Евгени Драшански

ЕВГЕНИ ДРАШАНСКИ

Дигитален експерт

От компютърен специалист до дигитален експерт, това е Евгени. Отговорен, прецизен и комуникативен, всички тези качества оформят неговата важна личност в нашият екип и позицията, която заема. В свободното си време Евгени обича да усъвършенства своите професионални умения, иновациите са в неговата кръв. Обича да се рови в интернет и да тества най-новите маркетинг инструменти и проучвания. Пътуването сред природата за него е най-добрият начин за почивка.
Сара Самман

САРА САММАН

Графика и уеб дизайн

Сара е твореца в Продакта, фантазия придружена от перфекционизъм. Тези две качества водят до големият успех, който тя постига със своята работа в агенцията. За Сара добре свършената работа, означава удовлетворение в клиентите. Обикновено и тя, както един истински творец може да ни изненада с екстравагантността си. И като един коафьор на интернет пространството, Сара допринася с нови и интересни нюанси за нас и нашите клиенти.
Йордан Тодоров

ЙОРДАН ТОДОРОВ

Копирайтър

Фантазия, отговорност, страст и лоялност, една малка част от същността на Дани. За него може да се говори много и въпреки това да не се спомене всичко. Съчетавайки фантазията и реалността, постигнатите му резултати могат само да са повод за възхищение на целия екип. От него може да очаквате професионално и коректно отношение, а поставените му цели винаги са постигнати. Точността му е легендарна, а усмивката му е не повторима.
Марко Узнов

МАРКО УЗУНОВ

Експерт Уеб програмиране

Марко може да бъде наречен Моцарт на нашето време, изключителен творец в ИТ сферата. Точността и дисциплината, която притежава придобива още в ранна възраст. На тринадесет години Марко започва да изработва уеб сайтове и приложения, поради тази причина това за него се превръща в развлечение, а не работа. В свободното си време обича да спортува и да снима.
Иглика Войнова

Иглика Войнова

Експерт Уеб програмиране

Иглика Войнова, вече 15 години доказва своя професионализъм в сферата на web програмирането и дизайна. Търпението, подхода и разбирането към хората, са част от личностните и качества, които и помагат в това да се доказва като професионалист. Започнала на шега, от чисто любопитство, изведнъж се влюбила в тази професия и я е приела като част от своето ежедневие. Гъвкава и креативна, тя е работила с всякакви хора. Умее, както изработката на малък личен блог, така и проект за големи институции, политически партии, министерства, хотели, болници и др. Обича работата си и смята, че там плува в свои води, дори понякога те да са много дълбоки.

Prodacta разполага със собствена производствена база, оборудвана със съвременна техника,

като по този начин затваря цялостния цикъл на работа - от идейния проект до готовата продукция.