За агенцията | PRODACTA
collapse

За нас

Продакта e агенция за нестандартни идеи и рекламни решения. Вече седем години ние сме доверен партньор на всеки бизнес, който търси резултати на разумна цена, без да следва утъпкани пътеки.

Тук вашата рекламна комуникация ще получи цялостна реализация под един покрив – от традиционната печатна реклама до последните дигитални иновации, за да отговорим на спецификите и нуждите на всеки клиент.

Високата оценка на нашите клиенти е това, което най-много ни радва и ни задължава да поддържаме високи професионални стандарти. Работим заедно стъпка по стъпка, за да постигнем по уникален начин популярност, устойчивост и растеж.

Анализираме състоянието на пазара и целевите групи, за да изработим печеливш маркетинг план. Вярваме, че рекламната индустрия изисква стратегическo мислене, а не самоцелни експерименти.

Нашият екип има огромен опит и ще създаде най-подходящата комуникационна форма и за вашия бранд, независимо дали става дума за конкретна рекламна кампания, или за цялостно изграждане на корпоративна идентичност. Оттам идва и нашето име – професионалисти, продуктивни, активни.

Агенцията се управлява от Любомир Анев

Любомир Анев

Любомир Анев

Управител

Любомир е управител на агенция Продакта. Той е в рекламния бизнес от 2002 година и за този период е натрупал огромен и най-разнообразен опит като рекламен консултант, мениджър производство, търговски директор, управител и др. В последните 7 години е собственик и управител на агенция Продакта. Богатият му опит е натрупан както в малки фирми, така и в международни рекламни агенции и в изграждането на собствен бизнес с различни дейности. През годините той е организирал поръчките на много от най-големите имена на българския, а и на международния пазар, част от които са клиенти и на агенция Продакта – Макдоналдс, Мтел, Алфа Банк, Пиреос Банк, Глобул(вече Теленор), Германос, Практикер, Наталия Кобилкина, Запомедия и много други. За него няма тайни в рекламната сфера. Свободното си време Любомир обича да прекарва сред тесен кръг приятели и близки хора, на спокойни и същевременно впечатляващи места. Той описва себе си като достатъчно луд и готов на всичко, за да постигне целите си. За него просто няма невъзможни неща!

Prodacta разполага със собствена производствена база, оборудвана със съвременна техника,

като по този начин затваря цялостния цикъл на работа - от идейния проект до готовата продукция.